groene-kruis-gebouw

Tandarts Utrecht voor een mooi & sterk gebit

Wij zijn een tandartspraktijk waar persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Wij staan voor rust en continuïteit. Wij leveren hoogstaande tandheelkunde met moderne technieken.

Welkom bij tandartsenpraktijk ASW

Uw tandarts in UTRECHT/ZUILEN

Wij weten als geen ander, dat een bezoek aan de tandarts voor veel mensen geen pretje is. Ons doel is:
u op een aangename manier te helpen uw gebit een leven lang gezond te houden. Dit doen we door
kwalitatief hoogstaande mondzorg te bieden volgens de laatste behandelmethoden.

icon-kinderen

Kinderen

Wij zijn een echte gezinspraktijk en besteden veel aandacht aan kinderen. De meeste gaatjes ontstaan tussen het vierde en eenentwintigste levensjaar, dus nemen wij de tijd om het kindergebit goed in de gaten te houden en te beschermen tegen gaatjes.

icon-angst

Angst voor tandarts?

Wij nemen uw angst voor de tandarts serieus en zijn gewend om patiënten met angst te behandelen. Wij stellen u gerust, vertellen u exact wat we doen en wat u te wachten staat, werken vlot, laten u niet onnodig wachten en voeren niet meer behandelingen uit dan nodig.

icon-spoedgeval

Spoedgeval?

Heeft u extreme kiespijn, een afgebroken tand of een nabloeding na een behandeling? Dan is het belangrijk dat u snel wordt geholpen. Binnen onze openingstijden kunt contact opnemen met de praktijk 030-2434837. Buiten openingstijden kunt u bellen met de spoeddienst in Utrecht 0900-8212230.

Zoekt u een nieuwe tandarts in Utrecht? Tandarts ASW in Utrecht is een moderne en patient gerichte praktijk op het gebied van Mondzorg. Naast algemene tandheelkunde en mondhygiëne kunt u bij ons terecht voor esthtische tandheelkunde en implantologie. Bij uw nieuwe tandarts in Utrecht wordt u altijd door dezelfde tandarts geholpen en voorafgaand aan één behandeling duidelijk geïnformeerd. Hierdoor voelt u zich snel op uw gemak bij de tandarts. Extra zorg besteden we aan kinderen en angstige patiënten. Onze standaard voor een tevreden patiënt is dat u uw familie en beste vrienden aan ons toevertrouwd.

allesovergebit

Over ons

Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) is een onafhankelijk en openbaar register.

Periodieke controle, Pijnklachten, Preventie / mondhygiëne, Vullingen, Facings, Bleken ...

Mijn zelfstandige tandartspraktijk ASW onderscheidt zich door mondzorg perfect af te stemmen op uw behoefte.